Szolgáltatások

.

Fő szolgáltatásaink

Dekoráció

A szép helyszín gyönyörű dekorációval párosítva adja meg a tökéletes eskövői hangulatot. A párok által megálmodott dekoráció megvalósításában segít profi dekoros csapatunk.

Legyen szó varázslatos virágkompozíciókról, menyasszonyi- és dobócsokrokról, szülőköszöntő virágokról, selfie falakról, tüzijátékról, sziromszórásról és még további egyedi ötletekről, csapatunk kezében biztos helyen vannak

Szállás és másnapi ellátás

A Chateau 250 fő befogadására alkalmas, melyből szálláslehetőséget is biztosít a rendezvény ideje alatt, akár 80 főig. Különböző méretű szobáinknak köszönhetően a legjobb elhelyezést tudjuk biztosítani a násznép számára.

Másnap bőséges svédasztalos reggeli vagy morzsabuli keretei között a Chateauban alvó násznép, a panoráma kilátással rendelkező reggeliztető helységünkben idézheti fel a lagzi eseményeit.

A pár részére tágas lakosztályt biztosítunk, ami már a készülődéstől kezdve a rendelkezésükre áll annak érdekében, hogy minden momentumot a helyszínen élhessenek át.


Helyszíni készülődés

A Chateau Petrény-ben található tágas menyasszonyi lakosztály tökéletes helyszínt biztosít a helyszíni készülődéseknek, fotózásoknak.

Fogadás, Menü- és Italcsomagok

A rendezvény egyik alappillére a kifogástalan menü. Különféle fogadó falatkák és menüvariációk állnak a párok rendelkezésre melyek közül tudnak választani, ezen felül egyedi igények, kívánságok kielégítésére is van lehetőség.

Italok tekintetében többféle italcsomag közül tud választani a pár.

Polgári szertartás

Az igen kimondására több lehetőség is biztosított.

A hátsó teraszon a völgyre néző panoráma kilátás, az oldalsó füves rész pedig a szőlőre és a tóra biztosít tökéletes hátteret, ami előtt a párok összeköthetik életüket.

Eső esetére panoráma kilátással rendelkező külön termet is tudunk biztosítani.


Kreatív fotózás

A környezeti adottságoknak köszönhetően csodás képek készülhetnek a helyszínen és a közvetlen közelében. A Chateau Petrényt körülölelő szőlő, a háttérben felbukkanó hegyek és a völgy alatt található tó csodálatos képek készítésének ad otthont.


"Villámesküvő"

Esküvői ceremónia lakodalom nélkül, akár fogadással egybekötve egy panorámás exkluzív helyszínen

Kiegészítő szolgáltatások

Transzfer

Fotós-Videós

Ceremóniamester / Vőfély

Zenekar / DJ

Helyszíni smink és frizurakészítés

Galambröptetés

Animátor

Vetítés

Köszönő ajándék / Meghívó

Kézműves fagylalt

Esküvőszervező


Szertartásvezető